Ny SPORTS GEYSER T-SHIRTS MED LOGO TRYK Forstør

SPORTS T-SHIRTS Geyser

TEAM SPORT T-SHIRT
T-shirt til sport og fritid. Smart model med raglanærme. Hvid kontrast på V-hals og piping. ID Tech* interlock-kvalitet. Permanent svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende.


TEAM SPORT SHORTS
Shorts til sport og fritid. Model med netindertrusse og to sidelommer. Smart model med raglanærme. Hvid kontrastpiping. ID Tech* interlock-kvalitet. Permanent svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende.


TEAM SPORT T-SHIRT
T-shirt til børn til sport og fritid. Smart model med raglanærme. Hvid kontrast på V-hals og piping. ID Tech* interlock-kvalitet. Permanent svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende.


TEAM SPORT SHORTS
Børneshorts til sport og fritid. Model med indertrusse og to sidelommer. Smart model med raglanærme. Hvid kontrastpiping. ID Tech* interlock-kvalitet. Permanent svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende.


Ovennævnte katalog omhandler en del af vores sortiment indenfor sportsdragter, træningsdragter, fritidsdragter og regnsæt med logo.
Tryk med musen på Zoom ikon for at se kataloget i fuld skærm. For at komme tilbage igen til alm. skærm str. - tryk på "ESC" knappen eller på Un zoom ikon i menuen under kataloget.

Valgmuligheder

køb, spørg, kontakt