Om os

Få lavet design & layout af din QR kode.

stor_qr_kode_000.gif

QR Code er en form for todimensionel "streg"-kode, som blev udviklet i 1994 af den japanske virksomhed Denso-Wave: "QR" står for quick response (engelsk for "hurtigt svar"), hvilket afspejler systemets skaberes intention om at gøre QR-koder nemme og hurtige at aflæse.

I dag er systemet meget populært, og det bruges til en lang række formål. Nu finder man stregkoder indeholdende adresser, URL'er til hjemmesider, telefonnumre, e-mail-adresser og lignende i aviser, tidsskrifter, reklamer, på vejskilte, på visitkort og utallige andre steder.

Man kan få "tilbehørs-programmer" til mobiltelefoner med indbygget kamera der sætter telefonen i stand til at aflæse såvel QR Code såvel som andre stregkode-standarder, på den måde kan sådanne telefoner hurtigt aflæse eksempelvis kontaktinformation fra et visitkort, og gemme dem i hukommelsen til senere brug.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at lave din unikke QR kode og trykke den på f.eks. T-shirts, visitkort, lightere eller hvad du ellers kunne tænke dig

Ring og hør nærmere.

Design & layout

Et logo og/eller en genkendelig/speciel navneopsætning er altafgørende, når man snakker om reklame - kort og godt: GENKENDELIGHED !. Vi hjælper dig gerne med et helt nyt logo, eller med at genopfriske dit nuværende.

Reklame kan filosofisk set sammenlignes med våbenindustrien - hvis ingen har våben har ingen brug for dem! Det samme gælder reklame - hvis dine konkurrenter reklamerer, skal du også gøre det - blot bedre og mere kreativt!

Digitalt materiale: Vi skal normalt bruge Adope Illustrator EPS eller AI filer i vektor version.